Tartsa a csöveket simán futóként ezekkel a vízvezeték-tippekkel

Érdekes reblog és blog.hu oldalak Budapesten

kozmetikaesszepsegszalon online marketing autoakkumulator karpittisztitas ingatlanfotozasBudapest garazsberendezes digitális marketing budapest téligumi autofoliabudapest keresőmarketing ügynökség budapestÉrdekes reblog és blog.hu oldalak Budapesten

Tartsa a csöveket simán futóként ezekkel a vízvezeték-tippekkel



Tudta, hogy a szivárgásos szórófejet a konyhai mosogatón hibás átirányító okozhatja? Ha ez meghaladja az érdeklődését, vagy ha többet szeretne tudni a vízvezeték-szerelésről, akkor érdemes elolvasni, mit kell még adnunk ebben a cikkben arról, hogyan kell gondozni az otthonának vízvezetékét.

Gondoskodjon arról, hogy a háztartásában mindenki tudja, hogyan kell kikapcsolni a fő vízellátást, vagy tudja, hogy lépjen kapcsolatba valakivel, aki képes. Robbanásveszély vagy más, vízzel kapcsolatos vészhelyzet esetén azonnal ki kell kapcsolni a vizet az árvíz, a szerkezeti károk és az égbolt magas vízszámának elkerülése érdekében.

Csoportosítsa az összes vízvezeték-javítást, mielőtt a vízvezeték-szerelőt ütemezi, hogy kijönjön. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Ha a víz fekete színű lesz, akkor valószínűleg vas- és magnézium-problémája van a vízének. Vegye fel a kapcsolatot egy vízlágyító társasággal, és kérje meg őket, hogy jöjjenek ki, és értékeljék a vizet. Vízlágyító hozzáadásával képesek lesznek megoldani a problémát.

Ha a víz nem kerül a mosogatógépbe, akkor valószínűleg eldugulódik valahol. Kikapcsolnia kell a vízellátást, és le kell vennie a mosogatógéphez vezető tömlőt. A tömlő rögzítése után kapcsolja be újra a vizet. Nézze meg, hogy bedug-e egy tálba. Ha nem, akkor meg kell találnia a blokkot, ahol van, és amely magában foglalhatja további csövek eltávolítását.

Állítsa a melegvíz-melegítő hőmérsékletét 120 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékletre. Ez elősegíti az energiamegtakarítást és megakadályozza, hogy a víz túl forróvá váljon, és esetleg leforrázza valaki a háztartásában. A régebbi modelleket, amelyeknél nincs hőmérsékleti beállítás, közepes értékre kell állítani.

Tisztítsa meg a szárító szöszcsapdáját. Tiszta tartásával megelőzheti a tüzet és más problémákat. Gyakran ellenőrizze a szöszcsapdát, hogy ne legyen-e könny vagy lyuk. Ha vannak, akkor szöcs juthat be a csöveibe, ez eltömíti őket, és további problémákat okoz, amelyekkel foglalkozni kell.

Előfordulhat, hogy nem tudja ellenőrizni, hogy melyik vízvezeték-szerelőt küldik a házához, bár meg lehet olvasni a képesítésüket. Ha a biztosítótársasága éppen ütemezett valakit az ön számára, akkor webhelyének, valamint az ügyfelek visszajelzéseinek és áttekintésének ellenőrzése továbbra is lehetővé teszi, hogy érkezéskor kényelmesen felkészüljenek rájuk.

Ha olyan ingatlan tulajdonosa van, ahol a hőmérséklet évente hosszabb ideig lefagy, alatti fűtési helyekben, például bejárási helyekben és garázsokban lévő csöveket szigetelni kell. A külső elemeknek vagy a fagyásnak kitett csöveket hőszalaggal vagy termosztátvezérelt hőkábelekkel kell védeni a fagyás megelőzése érdekében.

Annak érdekében, hogy a konyhában lévő csövek tipikus formájúak legyenek, kerülje a zsírok vagy főzőolajok lefolyását. Ezek a folyékony zsírok megszilárdulnak a csövekben és eltömődést okoznak. További védelemként törölje le a fagyos zsírokat az edényekről, hogy elkerülje az eltömődött csatornák kialakulását. Ezeknek a tippeknek a segítségével elkerülheti a vízvezeték-katasztrófát.

Összegezve: a szivárgó csaptelepet egyszerűen egyszerűbb rögzíteni, mint gondolnád. Ahelyett, hogy egy vízvezeték-szerelőre hívott volna, meg kellett várnia, és utána kifizeti a legmagasabb dollárt, most már javíthatja. Használja ezt a tanácsot, hogy a vízvezeték-szereléshez a lehető legjobb pénzügyi helyzetbe kerüljön.

Ajánló
Kommentek
  1. Én