Önsegítő lépések egy új neked

Önsegítő lépések egy új neked



Amikor úgy találja magát, hogy önsegély-kutatást kezdeményez, ilyen sokféle forrás áll rendelkezésre, amelyek felhasználhatók. Ez a cikk e források közül néhányat ismertet, valamint számos tippet, amelyek segítenek a célok elérésében, függetlenül attól, hogy melyek azok.

Noha az "önsegítés" kifejezés azt jelenti, hogy fel tudja emelni magát a bootstraps segítségével, és jobbá teheti az életét, ezt soha nem teheti meg egyedül. Keressen olyan kollégákat és mentorokat, akik kritikus időkben bölcsességet vagy tanácsokat adhatnak neked. A szurkolók hálózatának felépítésével és segítség kérésével jobban felkészülsz magadra, hogy segítsen magadnak, és túlélje a problémás helyzeteket.

Egy nagyszerű önsegítő tipp, amely segíthet megváltoztatni az életét, az, ha pozitív emberekkel veszi körül magát. Ha állandóan negatív emberek körében tartózkodsz, közvetlenül befolyásolhatja saját gondolkodását. Elkezdesz negatívan gondolkodni anélkül, hogy tudatában lennél róla. A pozitív emberek körüli helyzet segít pozitívabban gondolkodni.

Az egészségesebb étrenddel fejezzük be a késleltetést és a lassúságot. Maradjon távol a magas telített zsírtartalmú ételektől, például a hamburgertől és a sült krumplival szemben. A zsíros ételek fáradtságot, lassúságot és fáradtságot, valamint lassabb gondolkodást okoznak. Ez megnehezíti a koncentráltságot és a teendők listáján szereplő összes feladat teljesítését.

Ne gondolj annyira magadra. Ez ellentmondásosnak tűnhet, de amikor figyelmet fordít arra, amit másokért megtehetsz, ahelyett, hogy annyira aggódsz magad miatt, jó dolgok történhetnek. Mások elismerése, ha önálló cselekedeteket hajtott végre, csak a torta jegesedése, és javítani fogja magának a megfigyelését is.

A személyiség fejlesztésekor kulcsfontosságú, hogy tisztaságot keressen, nem pedig az ékesszólást. Más szavakkal, keressen tiszta és hatalmas bölcsességet. Tanulja meg, hogyan lehet megkülönböztetni az igazság és a gonoszság közötti különbséget. Ha megkülönbözteti a kettő közötti különbséget, mind megértést, mind betekintést nyer.

Vegye körül magát a természettel, és keresse meg a gyógyító erejét Isten teremtésének élvezetében. Alkotása a nevét tanúsítja, és a természetben létezés nagyon megnyugtató és megnyugtató. Tegyen sétát természetben, napozzon magát a kertben, élvezze az úszást, járjon madármegfigyeléssel; bármit is választ, tegye be ezt a tervébe.

Vegyen naplót. A személyes fejlődés felé vezető úton győződjön meg arról, hogy rögzíti minden gondolatát, érzelmét és ötletet. Nem csak öröm lesz arra, hogy visszatekintjenek a célok elérésekor, de hasznos eszköz is lehet, ha megtéveszti magát. Nézheti át a naplóját, és megtalálja, mi vezetett oda, ahol van, és pontosan megnézheti, hogyan lehet visszatérni a pályára.

A szorongás enyhítésére töltsön időt barátaival. Ha nincs barátja és a kapcsolatok aggodalmat keltenek számodra, menj ki legalább a nyilvánosság előtt és üdvözöld az átadott embereket. Az emberek környéke segíthet javítani a lelkedben - még ha mélyreható elkötelezettségük is túlzottan szorongást okoz, hogy elfogadható legyen. Online barátság és / vagy háziállat tartása szintén segíthet a szorongás és a magány enyhítésében.

Amikor új készségeket próbál javítani, új étrendet vagy akár új tantárgyat indítani, fontos, hogy kipróbálhassa és élvezetessé tegye. Ha folyamatosan elveszted az élet új részét, gyorsan elveszíti a motivációt és megtalálja a módját arra, hogy mentséget adjon magának.

Amint azt a cikkben vázoltuk, olyan sok erőforrás és lehetőség van, amelyek felhasználhatók az Ön igényei, preferenciái és az általános stílus alapján. Ha végrehajtja ezeknek a tippeknek és forrásoknak a kombinációját, akkor sikerrel járhat az önsegítő küldetés terén. Sok szerencsét!

Ajánló
Kommentek
  1. Én