Legyen iPhone-szakértő az alábbi tippekkel

Legyen iPhone-szakértő az alábbi tippekkel

 

Az iPhone az egyik legjobb, jelenleg elérhető okostelefon. A telefon képes olyan szokásos funkciók végrehajtására, amelyeket sokan megszokhattunk, például telefonálhat és fényképezhet. A telefon sokkal többet is megtehet, ha engedi. Ha többet szeretne kihozni iPhone készülékéből, olvassa el a következő cikket.

 

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az iPhone azon képességét, hogy megkönnyítse az életét, feltétlenül vizsgálja meg azokat az alkalmazásokat, amelyek GPS-technológiát használnak a közeli benzinkutak, élelmiszerboltok és éttermek elhelyezéséhez. Ezáltal időt spórolhat minden ügyében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.jóga https://jogaunio.hu/
jóga démon https://www.jogaunio.hu/hirek/139-hires-zarandokhely-indiaban
nagyenyed https://www.jogaunio.hu/jogaorak/13-jogaorak-a-maros-utcaban-budapest
unio https://jogaunio.hu/
i rákóczi györgy gimnázium derecske https://www.jogaunio.hu/hirek/182-jogaorak-berettyoujfalu-kornyeken
unió https://jogaunio.hu/

 

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki iPhone-jából, használja tárolóeszközként. Az iPhone segítségével tárolhat minden féle fájlt a könnyen elérhető szoftver segítségével. A nyilvánvaló zenefájlokon kívül képeket, dokumentumokat és egyebeket is tárolhat. A legjobb előnye ennek az a tény, hogy mindig hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz, bárhová is megy.

 

A sok fantasztikus lehetőség közül az iPhone hatalmas képessége az idegen nyelvek elsajátításában. A szókincs oktatását, valamint a fordítási segítséget számos nyelven kínáló alkalmazások letöltésével elindulhat az igazi világpolgárrá válás útján.

 

A telefonra vonatkozó korlátozások beállításához egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" részhez. Írjon be egy négyes jelszót, amelyre emlékezhet. Szükség lehet korlátozásokra, különösen, ha szülő vagy, és korlátozni akarod bizonyos alkalmazásaidat a gyerekeid számára, és ennek a kódnak a behelyezése segít ebben.

konténer rendelés, konténer árak, konténer szállítás, konténer rendelés budapest, budapest konténer, konténer bérlés árak, konténer rendelés árak, konténeres sittszállítás budapest, konténer budapest, sitt konténer ár

konténer rendelés konténer árak konténer szállítás konténer rendelés budapest budapest konténer konténer bérlés árak konténer rendelés árak konténeres sittszállítás budapest konténer budapest sitt konténer árkonténer rendelés, konténer árak, konténer szállítás, konténer rendelés budapest, budapest konténer, konténer bérlés árak, konténer rendelés árak, konténeres sittszállítás budapest, konténer budapest, sitt konténer ár

 

Szeretne egy egyszerű módot a telefon aktuális képernyőjének elkészítésére? Próbálja ezt! Nyomja meg egyszerre az otthoni és az alvó gombot, és várja meg, amíg a kamera kattan. Ezután menjen át a mentett fotókhoz. A mappában látnia kell a képernyő képét.

Mentse meg az iPhone akkumulátorának élettartamát az Értesítések és a Helymeghatározási szolgáltatások kikapcsolásával, amíg nem kell használni őket. Az Iphone automatikusan elérni és rendszeresen frissíteni fogja ezeket a funkciókat, és közben fel fogja használni az akkumulátort. Legyen tisztában azzal, hogy az iPhone milyen energiát használ, és megkapja, amikor szüksége van rá.

 1.  https://bit.ly/3BhBuks

2.  https://bit.ly/3a9IWSP

3.  https://bit.ly/3AgENai

4.  https://bit.ly/3AfIwok

5.  https://bit.ly/3AdPwSU

6.  https://bit.ly/3oDELH5

Az iPhone készülékén meg lehet nézni az iBooks PDF fájljait. Ha olyan webhelyen tartózkodik, ahol PDF-fájl van, megtekintheti vagy e-mail üzenetet szeretne kapni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti, majd lenyomva tartja a PDF-hivatkozást vagy az ikont. Ezután egyszerűen válassza a "Megnyitás iBooks-ban" lehetőséget.

 

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a Siriből, használja ezt a tippet becenevek és kapcsolatok hozzárendeléséhez az egyes kapcsolatokhoz. Például elmondhatja Sirinek: "Jane Johnson az anyám". Ezután a Siri megerősítést kér, hogy összekapcsolja ezeket az információkat Jane kapcsolattartási számával. Most elmondhatja Sirinek, hogy hívja a mamát, és ő automatikusan előhívja édesanyja telefonszámát.

 

Ha valami nedvesbe dobja iPhone készülékét, ne essen pánikba. Vegye ki, és egyszerűen törölje le törölközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tároló táskát vagy tálat, és merítse a telefont néhány nyers fehér rizsbe. A rizs segít felszívni a nedvességet, amely a telefon belsejében van.

 

Összegzésképpen elmondható, hogy nincs túl sok okostelefon, amely megfelelne az iPhone teljesítményének. Meg tudja valósítani az összes szükséges dolgot, például a hívásokat és még sok minden mást. Az iPhone teljes erejét akkor érheti el, ha okosan használja a cikk tippjeit.