IPhone tippeket keres? Próbálja ki ezeket a trükköket!

IPhone tippeket keres? Próbálja ki ezeket a trükköket!

 

Az Apple iPhone egy ideje népszerű. Lehet, hogy nem fogja fel, hogy miért van ez, amíg nem rendelkezik saját iPhone-val. Az iPhone csodálatos módja a kommunikációnak másokkal, de sokkal többre képes. Íme néhány trükk és tipp az iPhone varázslatának kibontakozásához.

 

Készítsen nagyszerű képeket a fejhallgató vezetékével! A hangerőszabályzó gombokkal mostantól képeket lehet készíteni, így tarthatja a zsinórt a másik kezében, hogy a felvételei stabilak és tiszták legyenek. Ez a módszer akkor is használható, ha a telefont egy állványon tartja.

 

Időt takaríthat meg, miközben SMS-t küld az iPhone készülékén, ha kétszer megérinti a szóköz billentyűt. Ez a gyors parancsikon automatikusan befejezi a mondatot egy ponttal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegek megírásánál.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok felváltják a laptopokat. Ha még nem merült bele az iPhone-okba és az alkalmazásokba, akkor most meg kell tennie. Az iPhone-ok vezetnek a piacon, és a rendelkezésre álló alkalmazások képesek kezelni üzleti tevékenységének nagy részét, amelyről naponta gondoskodnia kell.

 

Van egy egyszerű módszer a sok szöveg törlésére, amikor gépel az iPhone készülékén. Kezdésként tartsa lenyomva a törlés gombot. Betűről betűre kezdi törölni a szavakat, majd szóról szóra. A gomb lenyomva tartásával sokkal gyorsabban törölhet mindent a képernyőről.

 

Nem kell megnyomnia a Shift gombot az iPhone mondatának végén. A telefon automatikusan nagybetűvel jelöli a szóköz után következő végződő írásjel utáni szót. Ezt a funkciót felülírhatja a Beállítások menüben, az Általános menüpont alatt, és a Billentyűzet elemre lépve. Keresse meg az Automatikus nagybetűket, és kapcsolja ki.

 

Számos mítosz létezik arról, hogyan kell kezelni a vízbe eső iPhone-t. A legjobb, ha nem hajszárítóval szárítja a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, ami a telefonra került, ez csak a víz további nyomását szolgálja a telefonban.

 

Unja már, hogy a képernyő a legkisebb mozdulat esetén is fekvőről állóra vált? Kezdje azzal, hogy duplán megérinti a Kezdőlap gombot, hogy a legutóbb használt alkalmazások közül válogatást nyerjen. Nyomja meg a bal szélső gombot, amely egy szürke nyíl ikon. Ezután üzenetet kap, amely megerősíti, hogy a telefon álló helyzetben van rögzítve.

 

Ha mindig hiányoznak a legjobb fotók a túl sok iPhone gombnyomás miatt, hogy elérje a kamerát, szokja meg, hogy az iPhone zár képernyőn keresztül fér hozzá a kamerához. Egyszerűen csúsztassa felfelé az ujját a kamera ikonján, és azonnal megnyílik a fotóalkalmazása. Nincs több gombnyomás és elvesztegetett másodperc!

 

Ha e-mail írása közben megszakad a kapcsolata, vagy ha újabb problémája támad az iPhone készülékével, ellenőrizze a postaláda kimenő mappáját. Befejezheti az e-mail írását. Használja ezt a mappát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes üzenet el lett-e küldve, különösen, ha kapcsolódási problémába ütközött e-mailje küldése közben.

 

Az iPhone remek eszköz sokféle dologhoz. Hallgathat zenét, megkaphatja az életét megkönnyítő alkalmazásokat, és felhívhatja barátait és családtagjait. A cikk tippjei csak a jéghegy csúcsa. Használja őket, hogy jobban megismerje telefonját, majd megtudhatja, mit tanulhat még.