Autó vásárolna? Olvassa el ezt a cikket stressz csökkentése érdekében!

Mielőtt autót vásárol gondoskodnia kell arról, hogy az autót alaposan átnézze, amikor kiválasztja. Szkennelés, karcolások és csiszolt festék szkennelése az autó külső részén. Győződjön meg róla, hogy megvizsgálja a belső teret, károkat és foltokat keres.

Autó vásárolna? Olvassa el ezt a cikket stressz csökkentése érdekében!



Az autók vásárlása a legtöbb számára szükséges gonosz, és sokan rettegnek. Nehéz kitalálni, hogy mit lehet hozzáadni opcióként, mit kell fizetnie, és hogyan kezdheti meg a tárgyalásokat a beszerzéssel kapcsolatos bármilyen járműről. Ez a cikk a szakemberek által nyújtott nagyszerű tanácsokat tartalmaz, amelyek javíthatják a vásárlási élményt.

Mindig kérdezze meg az eladót, ha hajlandóak egy tesztvezetést tenni. Míg egyes magánértékesítők nem kínálnak lehetőséget arra, hogy tesztvezetést végezzenek, sokan ezt fogják tenni. Meg kell próbálnia az üzletét valakivel, aki lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan működik az autó.

Ha autóval keresked, látogasson el a helyi könyvtárba, és fedezze fel az autó értékét. Ezt az információt több helyen is megtekintheti online. Azáltal, hogy autója értékesítési értékét és autója kiskereskedelmi értékét érheti el, jobb tárgyalásokat folytathat.

Vegyünk egy kiterjesztett tesztvezetést. Ne csak vigyázzon magára egy gyors spinre a környéken. Ehelyett felkérhet mindenkit, aki rendszeresen lovagol az autóban, hogy megosszák véleményüket. Kérdezze meg a kereskedőt, hogy teljes délutáni tesztvezetést végezzen, hogy lehetősége legyen arra, hogy az autópályán, hogy ellenőrizze az olyan dolgokat, mint a pickup és a vakfoltok, és töltsön el egy kis időt a belső kényelem érzésében.

Mielőtt még kinyitná az ajtót, hogy menjen a különböző márkakereskedésekbe, keressen egy autót vásárolni, végezze el a házi feladatot. Ha van egy adott autómodellje és -modellje, amit megvásárol, fontolja meg néhány háttérkutatást. Számos visszahívás történt erre a járműre. Mit mondanak a márka és a modell jelenlegi és korábbi tulajdonosai autójáról?

Keresse meg az új autót online, mielőtt valaha is meglátogatna egy márkakereskedést. Az online keresés lehetővé teszi, hogy több márkakereskedésről is megnézhesse a készletet, és lehetővé teszi, hogy csak az online árképzésre vonatkozó információkat kapjon. Ez egy nagyszerű módja az összehasonlító boltnak, és tényleg győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja.

Mielőtt vásárolna egy autót, vegye figyelembe a biztosítási költségeket. Ha finanszírozza az autót, akkor valószínűleg átfogó fedezetre lesz szüksége a felelősség védelme mellett. Egyes autók sokkal többet vásárolnak, mint mások. Kerülje a meglepetéseket, ha megkérdezi a biztosítót, hogy tegyen ajánlatot, mielőtt bármilyen papírmunkát aláírna.

Csak az interneten lévő áttekintéseket használja általános útmutatóként. Sokan, amikor problémájuk van egy autóval, negatív értékelést tesz közzé az interneten. Így nézd meg az összes közös problémára vonatkozó áttekintést, szemben az általános rangsorolással. Ha nagy összetevővel van probléma, akkor valószínűleg más járművet talál.

Értse meg, hogy nem találja meg a tökéletes autót. Lehet, hogy a kívánt funkciók nem az Ön árkategóriájába tartoznak, vagy talán az, amit az autós tételeken lát, nem vonzza magának. A nem fűtött üléseknek nem szabad jelentősen különböznie a tapasztalatoktól.

Gondoskodnia kell arról, hogy az autót szorosan átnézze, amikor választotta. Szkennelés, karcolások és csiszolt festék szkennelése az autó külső részén. Győződjön meg róla, hogy megvizsgálja a belső teret, károkat és foltokat keres. Tudja, hogy ha megvásárolja ezt a járművet, ez a probléma. Ez magában foglalja a vele együtt járó minden tökéletlenséget is.

Nem mindig könnyű megtalálni egy olyan járművet, amely megfelel az Ön igényeinek és igényeinek, anélkül, hogy meghaladná a költségvetést. Ha belépsz a márkakereskedésbe, és néhány jó tanácsot kap, akkor esélye jelentősen megnő. Emlékezzen ezekre a tippekre, amikor megpróbálta megtalálni a következő járművet. Meglepheti magát.

Ajánló
Kommentek
  1. Én