A tippek segítségével hozza létre a legjobb weboldaltervezést

Sokan ma szeretnének saját weboldalt létrehozni, de nem tudják, hogyan kell csinálni. Minőségi weboldal létrehozása érdekében tudnia kell. Ez a cikk néhány kezdő web design tipp.

A tippek segítségével hozza létre a legjobb weboldaltervezést


Sokan ma szeretnének saját weboldalt létrehozni, de nem tudják, hogyan kell csinálni. Minőségi weboldal létrehozása érdekében tudnia kell. Ez a cikk néhány kezdő web design tipp.

Vigyázzon a web hosting cégekre, akik azt állítják, hogy korlátlan sávszélességet kínálnak ügyfeleiknek. Általában van valami, ami a kicsi nyomtatásban íródott, ami ettől eltérő. Sok esetben az embereknek problémái vannak a méltányos felhasználási politikák tekintetében.

Ne kényszerítse a felhasználókat furcsa BHO-k telepítésére. Sok tech-hozzáértő felhasználó nem fogja megtenni. A gyakori jogsértők közé tartoznak a szokatlan videojátékok, a képnézegetők és az interaktív játékok platformjai. A legtöbb szokásos felhasználási eset esetében egy megbízható plugin van, mint például a Windows Media Player vagy akár a Flash is, amely a felhasználókat nem vezetheti el.

Ne tiltsa le a látogató jobb kattintású funkcióit. Egyes webhelyek ezt megakadályozzák, hogy megakadályozzák az embereknek a szöveg másolását és beillesztését vagy a webhelyről történő képek mentését. A lényeg az, hogy nem működik, és letiltja az egyéb hasznos funkciókat. Az OCR használható az ilyen webhelyek szövegének rögzítésére, és a képek megragadása ugyanolyan egyszerű, mint egy screenshot.

Állítsa be webhelyét, hogy az emberek könnyen kereshessék. Ez különösen fontos, ha nagy weboldala van. A webhely minden oldalának jobb felső sarkában tartalmazzon egy keresőmezőt, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy keressen egy olyan kifejezést, amely megjelenik a webhelyén. Ha nem tudja kódolni magát, a Google és néhány más webhely ingyenes keresési funkciót kínál a programozás nélküli webhelyek számára.

Használja a zsemlemorzsát, és tegye meg, hogy a webhely logójára kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A Breadcrumbs olyan jelölők, amelyek megmutatják, hogy a látogató hol található a webhelyszerkezetben. Például a zsemlemorzsák "otthon> bútorok> ágyak" olvashatók. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy oldalra a webhelyhierarchiában. A vállalati emblémára kattintva a látogatónak is vissza kell vennie a honlapot is.

Létre kell hoznia egy hasznos "About us" oldalt. Sok olyan webhely, amelyen látni fog, unalmas oldalakat fog tartalmazni ezen a területen. Legyen izgalmas! Adja meg az embereknek a saját hátterét, hogyan érdekelte a web design, az inspirációk és az üzleti célok.

Kiválasztva a megfelelő szervert a fájlok feltöltéséhez, fontos a webhely kialakítása. Olyan fájlkiszolgálót szeretne, amely megbízható, biztonságos és gyors. A profik a FileZilla-val járnak, mert a sebesség és a megbízhatóság szempontjából megfelel a számla. Kiválaszthatja ezt vagy valami hasonlót; fontos, hogy megbízható fájlszerver van.

Minden weboldaltervezőnek szüksége van egy jó platformra, hogy tesztelje a munkáját, és az XAMPP valószínűleg a legjobb. A XAMPP lehetővé teszi, hogy teszthelyeit futtassa a PHP és a mySQL segítségével, így mindig képes lesz arra, hogy észrevehessen semmit, amit meg kell változtatni. A XAMPP egy viszonylag könnyű letöltés, és könnyen kitalálható.

Minden, amire szükséged van egy hatékony webhely létrehozásához, egy kis információ. A következő egyszerű tippek és trükkök segítenek Önnek egy szép webhely kialakításában. Használja a fenti cikk javaslatait, hogy segítsen az első weboldal tervezésében.

Ajánló
Kommentek
  1. Én